Ghidul fetelor


Azi aș dori să va vorbesc despre o carte. O carte pe care mi-aș fi dorit să o am atunci când a fost să trec pragul copilăriei dar n-a fost să fie epoca care trebuia să fie. Mă născusem prea devreme și zarurile fuseră deja aruncate.

Ghid3

Ani buni după, aș dori să va vorbesc despre o carte. O carte despre fete și pentru fete. „Ghidul fetelor”. Cartea este scrisă ca un jurnal intim și abordează toate acele transformări delicate pe care orice fată le trăiește la o anumită vârstă și despre care se teme să vorbească în gura mare. Prea intim, prea brusc, prea șoptit, prea delicat, prea ciudat, prea apăsător, prea-prea.

Cartea dărâmă toate tabuurile și spune lucrurile pe nume într-o formă atractivă și plină de umor. Imaginile sunt foarte sugestive și foarte colorate. Există o culoare pentru fiecare stare, un desen sugestiv pentru fiecare întrebare, există un fel amuzant de a vedea lumea pentru fiecare situație delicată. Cartea reprezintă o tranziție și este concepută ca o tranziție. Pare a fi o carte pentru copii dar este de fapt o carte pentru copii care sunt pe cale de a deveni adulți.

Ghid2

Există 50 de sfaturi și o minunăție de imagini și culori.

Editura Casa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: