Fără categorie

„Nu” înseamnă NU


Prima mea experienţă cu un penis a fost într-un autobuz plin ochi. Era cald şi stăteam pe scară. Aveam vreo zece ani şi n-am mai spus la nimeni.

Îmi aduc aminte ca ieri. Era cald, şi umed, şi multă lume se îmbulzea ca nebuna să prindă ceva. Să prindă ca să ajungă. Să ajungă “ca să”. Acasă. Sau poate că nu, nu acasă. Să scape de căldura aceea insuportabilă. Să nu se mai frece de căldurile şi stropii altora. Orice, numai “să”. Sau poate “să nu”. În fine. Cert este că era cald şi umed, şi eu luasem autobuzul numărul 16 din staţia de la teatru. Stăteam pe scară şi aşteptam să cobor la prima. În cel mai rău caz la a doua. Scara era plină de alţii ca mine, bara – la fel de plină. De mâini, de degete, de unghii. Mă ţineam cum puteam, tresăream la fiecare curbă, la intersecţii mă atingeam de căldurile celor din jur. E atât de poluant să te atingi de stropii necontrolaţi ai altora… La un moment dat, ca din senin, o groapă. Sare autobuzul numărul 16, sar şi eu, sare şi mâna, sare mâna de pe bară. Bara rezistă, echilibrul se clatină, dau să cad, nu pot. Nu poţi să cazi aşa, când îţi vine. Nu pe scara autobuzului numărul 16 între alţi 16 ca tine. Prea deşi. Prea mulţi. Prea aproape de tine.

Când trece groapa, caut bara, o găsesc, caut poziţia aceea aproape comodă, n-o găsesc. Mă apuc de ce nimeresc, nimeresc prost. Cald şi umed. Încerc mai la stânga, mai la drepta, nu e loc. Privesc printre oameni, oamenii mă privesc amuzaţi. Trec de oameni, trec de zâmbetele cât o casă la stat, încerc să dau de bară. Bara tot nicăieri. În loc de bară, un penis.

Textul integral îl gasiti aici.

Reclame
Standard

3 gânduri despre „„Nu” înseamnă NU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s